נעים מאוד

נעים מאוד

שמי ששון ישראל, בן 45 נשוי ואב ל-3.

עוסק בתחום הקולינריה משנת 1997, לאחר לימודי בישול ב"תדמור" הרצליה.

התמחות במטבח הימי Maui, Hawaii

התמחות במטבח צרפתי / איטלקי ("קופי בר" תל אביב)

התמחות במטבח בשרים/אפריקאי ("פוייקה" תל אביב)

התמחות במטבח ספרדי (מבית אמא) אמיתי

בעלים ושף של מסעדת פיוז׳ן ישראלית בשוק הכרמל (״ששון סוגר לך פינה״)

בשנים האחרונות מנהל מטבחים בענף המוסדי.

בשנתיים האחרונות חקרתי והתמקצעתי במטבח הטבעוני המדהים וללא גלוטן.

ייעוץ קולינרי ובניית תפריטים.

אין גבול למה שאני מכין עם המון תשוקה, אהבה וכבוד לאוכל.

מבשל בבתים / עסקים אצל שומרי כשרות ומי שמעונין.

אשמח לעמוד לשירותכם בייעוץ, תכנון ובניית תפריט מותאם אישית לאירוע שלכם, כדי להפוך אותו לבלתי נשכח!